Press Shop

Onze Press Shop-winkels 
Onze Press Shop-winkels zijn in de eerste plaats persspecialisten. Zij verkopen het traditionele productgamma dat je in elke krantenwinkel vindt: pers, rookwaren, snoepgoed, boeken en Nationale Loterij. Maar daarnaast bieden zij in functie van de behoeften van de lokale klant ook een hele reeks andere producten en diensten aan zoals postpunt, Kariboo-afhaalpunten, lederwaren, pralines, telekaarten, bloemen, geschenkartikelen, verzorgingsproducten, droogkuis, enzovoort. Sommige Press Shops verkopen zelfs hapklare voorverpakte voeding zoals broodjes, slaatjes, zuivelproducten, fruit en pasta’s, koude en warme dranken. Deze extra producten en diensten variëren van winkel tot winkel.
 
Press Shop is commercieel succesvol dankzij het uitgekiende winkelconcept. De klant vindt gemakkelijk zijn keuze in het ruime assortiment en komt terug voor de service en de ruime openingsuren.
 
Press Shop in cijfers en feiten
  • Er zijn zo’n 150  Press Shop-winkels.
  • Je vind Press Shop in shopping centra, de belangrijkste stedelijke winkelstraten, internationale instellingen zoals EG, SHAPE, NAVO, en Eurocontrol, maar ook in kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Onze winkels bevinden zich op de meest strategische plaatsen.

Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor deze winkels: 

NIet gevonden wat je zocht? Laat spontaan je kandidatuur na