Press Shop

Het concept ‘Press Shop’
Onze Press Shop-winkels zijn in de eerste plaats persspecialisten. Zij verkopen het traditionele productgamma dat u in elke krantenwinkel vindt: pers, rookwaren, snoepgoed, boeken en Nationale Loterij. Maar daarnaast bieden zij in functie van de behoeften van de lokale klant ook een hele reeks andere producten en diensten aan zoals postpunt, Kariboo-afhaalpunten, lederwaren, pralines, telekaarten, bloemen, geschenkartikelen, verzorgingsproducten, droogkuis, enzovoort. Sommige Press Shops verkopen zelfs hapklare voorverpakte voeding zoals broodjes, slaatjes, zuivelproducten, fruit en pasta’s, koude en warme dranken. Deze extra producten en diensten variëren van winkel tot winkel.
 
Press Shop is commercieel succesvol dankzij het uitgekiende winkelconcept. De klant vindt gemakkelijk zijn keuze in het ruime assortiment en komt terug voor de service en de ruime openingsuren.
 
Press Shop in cijfers en feiten
  • Er zijn zo’n 180  Press Shop-winkels.
  • U vindt Press Shop in shopping centra, de belangrijkste stedelijke winkelstraten, internationale instellingen zoals EG, SHAPE, NAVO, en Eurocontrol, maar ook in kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Onze winkels bevinden zich op de meest strategische plaatsen.
Uniek partnership met Panos en Leonidas
Ubiway heeft een uniek partnership afgesloten met Panos en Leonidas. Zo kunnen we nog beter tegemoetkomen aan de specifieke vragen en behoeften van onze klanten. Het resultaat: sinds 2010 hebben we enkele winkels die een combinatie zijn van een Press Shop en een Panos, en hebben sommige Press Shops een aparte toonbank met Leonidas-pralines.