A new shop is born: Ubiway, eat, read, meet

De nieuwe Ubiway, eat, read, meet opent vandaag, 18 december, de deuren in The Mint. We stellen ‘m met trots aan je voor.

 

 

 

“Ubiway, eat, read, meet” in The Mint: een eigentijdse press-, food- en coffee shop in hartje Brussel waar je kan ontbijten, lunchen en/of werken.

 

In dit nieuwe winkelconcept vind je pers- en weekbladen, papierwaren en handige materialen zoals opladers voor je smartphone.  Je kan in deze trendy, hedendaagse shop ook genieten van lekkere koffie en een ruim aanbod aan frisdranken en snelle snacks voor alle tijdstippen van de dag. Daarnaast vind je er ook verse broodjes, een soepbar en lichte warme maaltijden. Bovendien kan je ter plaatse gezellig tafelen.

 

David De Cock, General Manger Ubiway Retail : « De locatie is uniek, wij hadden hier vroeger één van onze beste Press Shop-winkels. Nu willen we mensen hier een plaats bieden waar ze een break kunnen nemen, waar ze een snelle hap kunnen nuttigen in een interieur dat rust uitstraalt en urban aanvoelt. Wil je er werken, geen probleem, er is  wifi en er zijn heel wat punten om je devices op te laden. Geen tijd om te blijven, dan kan je op onze snelle bediening rekenen. »

 

Momenteel is de winkel in The Mint een unicum : « We bekijken hoe dit type winkel werkt in grootsteden en zien het als een mogelijke aanvulling op onze bestaande krantenwinkels die eveneens een facelift ondergaan. We gaan volop voor diversificatie in ons productaanbod maar ook in onze winkelconcepten en belevenissen. »

 

Ontdek vanaf vandaag het ruime aanbod bij Ubiway in de Mint, net tegenover het postkantoor De Brouckère. Alle redenen zijn goed om eens een bezoekje te brengen.

 

Ubiway is open van maandag tot vrijdag, van 6u tot en met 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u.