Hubiz

Onze Hubiz-winkels
Hubiz is afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Sommige Hubiz-winkels serveren belegde broodjes (hiervoor zijn alle installaties voorzien (oven, koeltoonbank, ...). 
 
Het winkelconcept
Het verkooppunt werd speciaal ontworpen met het oog op een vlotte toegankelijkheid, een snelle zelfbediening en een snelle afhandeling aan de kassa. Concreet vertaalt dat zich in een grote ingang met veel ruimte tussen de rekken en producten die gepresenteerd worden volgens de sleutelmomenten van de dag: ochtend, middag, avond.
 
Er is een aparte koffiehoek en centraal staat een roterende zuil met een specifiek productenaanbod voor de drie sleutelmomenten van de dag, die elk een eigen kleurencode hebben: geel voor ‘s ochtends, groen voor ‘s middags en roze voor ‘s avonds. 
 
De naam Hubiz verwijst naar ‘hub’ (urban, traffic, snelheid) en ‘biz’ (vriendelijke aanpak, maar ook business, aankoop). In het logo werden drie mascottes verwerkt, een knipoogje naar de drie sleutelmomenten van de dag. Dit alles wordt ondersteund door de krachtige baseline ‘The smart break on your daily way’, die verwijst naar de dagelijkse reisroute en plezier. 
 
Hubiz in cijfers en feiten
  • In 2012 werden in België de eerste Hubiz-winkels geopend. In Frankrijk, Hongarije en Polen werden eerder al succesvolle Hubiz-winkels geopend.
  • De eerste Hubiz-winkel vond onderdak in het Brusselse metrostation Louise. Dit verkooppunt was vroeger een Relay-winkel. Dankzij de switch naar Hubiz verdubbelde het aantal klanten bijna.
  • Het aanbod van de gemiddelde Hubiz-winkel bestaat voor 50% uit voeding en drank, 25% persartikelen en 25% ‘convenience & service’ (loterij, telefoonkaarten, verzorgingsproducten, pre-paid kaarten, verse koffie, …). De zelfstandige ondernemers zijn all-round profielen, vaak staan zij in voor het afbakken van bakkerijproducten en het aanbieden van verse belegde broodjes. 

Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor deze winkels: 

NIet gevonden wat je zocht? Laat spontaan je kandidatuur na